Santino Werkkleding

Ook voor uw Werkkleding bedrukken kunt u bij ons terecht! Wij bieden u een uitgebreid pakket bedrijfskleding van het merk Santino. De polo's, vesten, jacks, sweaters en T-shirts bedrukken wij graag voor u. Santino werkkleding staat bekend om de kwaliteit en hoog draagcomfort. De werkkleding heeft een uitgebreide maatvoering en modellen voor heren en dames! De uitstekende pasvorm van alle Santino artikelen en de mogelijkheid om optimaal te combineren maken dit merk tot één van de beste uit het bedrijfskleding segment.
 

Werkkleding Bedrukken

Wij bedrukken uw werkkleding in eigen drukkerij, zodat wij zelf de regie houden tijdens het drukproces en de eindcontrole. Er zijn diverse mogelijkheden om werkkleding te bedrukken. De beste optie is het gebruik van transfers op basis van waterinkt. Deze transfers zijn bijzonder was- en slijtvast. Het is mogelijk om deze transfers voor uw werkkleding te bestellen vanaf 50 stuks. Dit wil niet zeggen dat u ook 50 artikelen werkkleding af moet nemen. Het overschot aan transfers houden wij op voorraad, zodat wij bij nabestellingen snel kunnen schakelen en uw werkkleding dus snel kunnen bedrukken. U betaald dan niets extra's meer, omdat u al voorzien bent van de juiste logo's.
 

ZZP Werkkleding Pakket

De zelfstandige ondernemer zonder personeel, u ziet ze steeds meer in het bedrijfsleven. Voor deze kleine ondernemers hebben wij het ZZP Werkkleding pakket. Dit pakket bestaat uit 3 T-shirts, 2 poloshirts, 2 truien naar keuze (!), 1 fleecevest en 1 softshell jack. De werkkleding die wij aanbieden is enkel de Bovenkleding, dus geen broeken en schoenen. Mocht u interesse hebben in een werkkleding pakket voor ZZP of MKB, neemt u dan contact op met ons, voor een vrijblijvende offerte!
       
 
ZZP Duo Color Werkkleding Pakket € 190,95 euro INCLUSIEF:
- Opdruk Borstlogo in 1 kleur Flextransfer of Full Color
 - 1 x Zipneck sweater Tokyo
- 2 x polo Tivoli
- 3 x T-shirt Tiesto
- 1 x polosweater Tesla
- 1 x Fleecevest Trento en 1 x Softshell Jack TOUR.
 
 
ZZP Mono Color Werkkleding Pakket € 159,95 euro INCLUSIEF:
- Opdruk Borstlogo in 1 kleur Flextransfer of Full Color
- 1 x Zipneck sweater Alex
- 2 x polo Ricardo
- 3 x T-shirt Jive
- 1 x polosweater Robin
- 1 x Fleecevest Bormio en 1 x Softshell Jack SOUL.