Snapback Caps en Petten bedrukken


Caps ofwel Petten zijn er in verschillende soorten. Wil je petten laten bedrukken? Dan is het soms lastig om de juiste Pet of Cap voor jouw opdruk te kiezen. Wij maken daarom een onderscheid in de volgende modellen petjes en caps:

De Snapback Cap: de naam Snapback betekent dat ze een kunststof druksluiting hebben aan de achterzijde hebben waarmee je de grootte kunt verstellen. Deze pet wordt dus in One Size, ofwel één afmeting geproduceerd en is dus goedkoper dan een pet op maat. Vaak heeft de Snapback Cap een vlakke klep ofwel Peak. Maar ook petten met een gebogen klep kunnen een Snapback sluiting hebben.
Snapback caps zijn de laatste jaren weer erg in de mode en worden in het straatbeeld veel gezien. Wil jij bedrukte Snapback petten bestellen? Bekijk ons assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan!

De Trucker Cap: Het ontwerp van een trucker cap is vergelijkbaar met die van een baseball cap, met een licht gebogen klep aan de voorkant.
Het voorste gedeelte van een Trucker cap is vaak van schuim en de rest is van kunststof gaas (mesh) voor ventilatie. Aan de achterzijde is de cap verstelbaar door een kunststof druksysteem, wat er voor zorgt dat vrijwel alle Trucker caps "one size" zijn.
Wil je Truckercaps laten bedrukken? Ook deze petten zijn te bestellen vanaf 10 stuks! Bekijk hier ons assortiment Trucker petten!

De Baseball Pet: ook wel genoemd Curved Cap of Dad Hat! Wil je Baseball petten laten bedrukken? Ook deze petten hebben wij in het assortiment. De Baseball Cap heeft altijd een gekromde of ronde klep. Vandaar de naam Curved Cap.
De voorkant van de Baseball pet is lager dan bij een Snapback pet en heeft een fijne pasvorm waardoor de pet goed aansluit op je hoofd. De Baseball cap is verstelbaar met een klittenband of strap sluiting. Bedrukte Baseball petten zijn verkrijgbaar vanaf 10 stuks! Kijk snel bij ons assortiment voor jouw Baseball petten en vraag vrijblijvend een offerte aan

Alle Caps en Petten in ons assortiment zijn 5 Panel Caps van het merk Beechfield, dus met 5 panelen. Het voorste paneel heeft dan geen naad in het midden, zodat de pet perfect bedrukt kan worden!

Helaas geen producten gevonden