Digitale Printtechniek

Drukprijzen voor diverse Technieken

All Print Textieldruk! Voor al uw drukwerk op Maat!

Budget opdruk of Kwaliteitsdruk?

De prijs van een opdruk is geheel afhankelijk van de druktechniek die voor uw artikel het meest geschikt is! Vandaar dat wij de juiste prijs enkel op offerte kenbaar maken. Het logo en de gewenste aantallen zijn daarbij van belang. De goedkoopste druk is een 1-kleurige opdruk. Deze druk is er in verschillende kwaliteiten. Wij adviseren u graag welk soort opdruk het beste bij uw wensen past en bij het artikel wat u heeft gekozen.

Sportkleding, Werkkleding, T-shirts en Truien bedrukken wij met verschillende technieken. U wilt immers niet dat het logo op uw trui na 5 keer wassen al is vervaagd.... Gaat uw voorkeur uit naar een Budget opdruk? Geef dat dan duidelijk aan. Bij 10 stuks heeft u al voor 5 euro een kwaliteitsopdruk! Maak uw wensen kenbaar en vraag een Offerte aan!

Ea001 F Navyea033 Blue White
Wanneer kiezen voor welke techniek?

Er zijn verschillende vormen van Textieldruk, zoals Zeefdruk en Transferdruk. Voor het bedrukken van logo's, teksten en ontwerpen die bestaan uit één of een aantal kleuren hebben wij de allerbeste technieken in eigen huis! Hoogwaardige transfers, zodat uw truien bedrukt zijn met de beste kwaliteit. Een directe zeefdruk op de kleding voelt altijd wat rubberachtig aan. Een Zeefdruk-Transfer is dun en voelt zacht en elastisch aan. Er zijn 2 verschillende soorten: de standaard transfer en de Workwear transfer. De standaard transfer is wasbaar op 40 graden, de Workweartransfer op 90 graden. Uiteraard mits het textiel dit toelaat! De standaard transfer is geschikt voor Katoen, Polyester en een mix daarvan, voor logo's tot 3 kleuren en Full Color. De transfer is niet geschikt voor jassen, broeken en overalls. Daar gebruiken we enkel Workweartransfers voor.

Wij verwerken tot max. 150 stuks! Vraag een offerte aan.

Zeefdruk
Workwear Transfers

Workwear transfers zijn de beste optie voor Werkkleding of textiel wat vaak gewassen moet worden! De transfers zijn wasbaar op 60 of 90 graden, dus geschikt voor bijvoorbeeld werkjassen, werkbroeken, bodywarmers en Overall. Bij deze techniek houden wij uw logo's op voorraad, zodat wij uw bestelling snel kunnen bedrukken en leveren. De Workwear transfer is verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Prijzen zijn op aanvraag en worden berekend naar het aantal vierkante centimeters.

Stuur bij de offerte aanvraag altijd een voorbeeld van uw logo mee!

Workwear Transfers
Flextransfers en Digitale transfers

Flex-Transferdruk is het best te omschrijven als textieldruk in 2 stappen:

  • Het snijden van de transfers (uit gekleurde folie, bijv. namen en rugnummers).
  • Het aanbrengen van de transfers op het gewenste textiel.
  • Een Flextransfer is wasbaar op 40 - 60 graden, afhankelijk van het textiel waar het op gedrukt is.

Voor kleine oplages is een Flextransfer of Digitale print het goedkoopst.

Stuur ook hiervoor altijd uw logo mee bij de offerteaanvraag, zodat wij kunnen bepalen wat voor u de beste druktechniek is!

Flexfolie Transfer
Digitale Transferdruk

Digitale Transferdruk: hierbij wordt uw ontwerp rechtstreeks op folie gedrukt en daarna uitgesneden. Groot voordeel hiervan is dat het niet uitmaakt uit hoeveel kleuren uw ontwerp bestaat!

Deze techniek is ideaal voor bijvoorbeeld een foto op een trui te drukken! Een Digitale transfer is wasbaar tot 60 graden, ook hier geldt: indien het textiel dit toelaat. De Flex en Digitale transfer technieken zijn uitermate geschikt voor het bedrukken van kleine aantallen en het drukken op "lastige" kleding.

Lastig in de zin van moeilijk bedrukbare plekken of op materialen die niet geschikt zijn voor een zeefdruk. En bij deze transferdrukken heeft u geen opstartkosten!

Digitaal Logo
Sublimatie op Polyester of Katoen

Bij de Sublimatie druktechniek is er altijd 1 voorwaarde: Het textiel moet Wit zijn of Licht gekleurd, zoals pasteltinten. De drukkleuren dienen altijd donkerder te zijn dan de kleur van het textiel! Sublimatie werkt het beste op 100% polyester, of een 70% poly met 30% katoen. Zo blijft uw druk het langste mooi. Sublimatie op 100% katoen is ook mogelijk, maar hier zal de druk wat sneller vervagen dan op 100% polyester. Voordeel van Sublimatie is dat er geen opstartkosten zijn en uw logo in full color voordelig gedrukt kan worden! Informeer naar de mogelijkheden!

* Een ALL OVER Print van schoudernaad tot onderkant artikel is NIET mogelijk. We kunnen maximaal A3 formaat printen.

Subli Light T Shirts