Jh001 Navy Smoke 2

Truien bedrukken

Ook mogelijk in kleine aantallen!

Sweaters, Hoodies of truien met ronde hals bedrukken? Wilt u truien laten bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Dat kan bij ons al vanaf enkele stuks! De opdruk mag een logo of tekst zijn, of een combinatie ervan. Wij bedrukken uw truien voordelig en in eigen huis. U bestelt dus altijd rechtstreeks bij de drukker! Onze sweaters zijn er in diverse modellen, kleuren en kwaliteiten! Of het nu gaat om werktruien, sporttruien of gewone vrijetijdstruien, wij kunnen alle sweaters voor u bedrukken. Ontdek ons assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Werktruien Bedrukken

Werkkleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Werknemers die veel lichamelijke arbeid verrichten, zoals hoveniers, installateurs en schilders, hebben behoefte aan makkelijk zittende kleding. Een trui is in dit geval ideaal. Die is warm en comfortabel en biedt volop ruimte voor een fraaie opdruk! We bieden een uitgebreid assortiment met werktruien. Truien met ronde hals, truien met rits aan de hals, de Zipneck, of trui met kraag, de polosweater.
Ze zijn er in verschillende kwaliteiten, kleuren en maten, vanaf XS tot wel 5XL. Ook voor de dames zijn er mogelijkheden om een passende trui te vinden! Heeft u vragen over het assortiment truien? Stuur dan een mail naar info@allprintnederland.nl

Santino Rick Sfeer Img 3153
Hoodies Bedrukken!

Sweaters of truien met capuchon, de Hoodie, kom je vaak tegen op of naast de sportvelden. Het draagcomfort maken deze sweaters ideaal om in te sporten. En daarmee is de trui ook een perfect product voor sponsordoeleinden! Wilt u als bedrijf een team of elftal sponsoren, dan is een bedrukte trui een mooi begin!
Een fraai logo op de trui geeft al snel de nodige bekendheid en voor de sporters draagt zo'n bedrukte sweater zeker bij aan de teamgeest! Uiteraard is de Hooded sweater ook geschikt als werktrui! Wij hebben een uitgebreid assortiment truien in alle kleuren en maten. Ook damestruien en kindertruien kunt u laten bedrukken, zelfs in kleine aantallen!
Bekijk snel al onze producten!

Fleecevesten bedrukken

Een Fleece vest wordt vaak als jas gebruikt. Zeker in het voorjaar en najaar zijn deze fleece vesten dik genoeg om u warm te houden! Al onze fleece jassen zijn gemaakt van 100% polyester en voelen erg zacht en licht aan. Het is daarom zeer geschikt om te gebruiken als werkvest. Ook neemt het Fleecevest niet snel water op, de druppels blijven op de stof liggen. Een katoenenvest neemt direct vocht op. De Fleece is er in diverse kleuren en maten, tot wel 5XL. Ook in damesmodel verkrijgbaar! Bekijk ons assortiment Fleecevesten!

Fleecevest Trento
Ea003 Navy Gold Ea003 Burgundy White Ecologisch T Shirt
Ea033 Blue White Ea033 Black White Ecologische Sweater
Ea080 Charcoal Black Ecologische Hoodie
Jh001 F Dameshoodie
Jh003 Varsity Hoodie
Eerlijke prijzen
Duurzaam drukwerk
Gratis verzending vanaf € 49,95